30 mei 2016 - Diann de Jong

The making of…

Wat ik me goed herinner is een reportage over André Rieu en de voorbereidingen op zijn openluchtconcert in het kasteel Schönbrunn (van keizerin Sissi) in Oostenrijk. Ziet u het voor u? André Rieu, de koning van de Weense Wals, te gast in de geboortestad van Johan Strauss. Het gigantische podium staat opgesteld in de romantisch verlichte tuin van het Slot Schönbrunn en het orkest speelt de geliefde walsen voor 10.000 toeschouwers. Wat een mooi plaatje, maar wat een hectiek en geregel vooraf!

Roadshow

Het supportteam is druk bezig met de voorbereidingen voor een roadshow met het thema ‘Maak werk van jezelf!’ De presentatie is op maat gemaakt voor alle medewerkers van Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties en biedt hen een welverdiende ‘break’. Even geen zorg voor anderen maar ontspanning en aandacht voor jezelf! Theatermaker Corrie Broks en Co gaat het publiek verrassen met bespiegelingen over een gemiddelde werkdag. Het is niet alleen lol, het optreden leert je ook over inzetbaarheid voor nu en in de toekomst. Hoe hou je plezier in je werk? Waarin zit jouw werkgeluk? Een ludieke theatershow vol humor en wijze lessen om samen met je collega’s van te genieten!

De data zijn geprikt, 23 juni in de middag en 7 juli ‘s avonds, de locaties zijn bekend en het theaterbureau heeft in grote lijnen een draaiboek voor elkaar. De reacties zijn overweldigend, en weliswaar geen 10.000, maar toch al ruim 200 gasten mogen we verwelkomen!

So far, so good.

Nu het programma nog verder aanscherpen op de actualiteit en praktische zaken voorbereiden. De spanning zal vast nog even de kop opsteken, maar de enthousiaste reacties stemmen ons optimistisch. En wat mooi als Corrie Broks en Co voor volle zalen mag spelen. Daarvoor lijkt de ‘mond tot mond’ reclame het beste te werken. Een goede recensie is fijn, maar het is het allermooiste compliment wanneer we na de zomer een reprise hebben met een derde roadshow.

Dus…..hoort zegt ’t voort!