13 december 2018

Geslaagde eerste editie Sterk in je Werk-week

De 1e editie van de Sterk in je Werk-week (19 t/m 23 november) in Noord-Brabant is succesvol verlopen. In totaal hebben 1.158 medewerkers deelgenomen aan één van de 97 activiteiten bij de 51 deelnemende organisaties. Daarnaast werden er tijdens de week 363 loopbaangesprekken met medewerkers uit de sector zorg en welzijn gevoerd.

Positieve reacties deelnemers

Deelnemers konden tijdens de activiteit een evaluatiekaartje invullen. De kaarten die wij hebben ontvangen waren allemaal positief. De activiteiten zijn in 98% gevallen met een groene smiley gewaardeerd. Enkele reacties van deelnemers:

“Ik voel me echt gewaardeerd doordat ik uit zo veel activiteiten mag kiezen waaraan ik wil deelnemen.”

“Dit is al de derde activiteit deze week die ik volg, ik kon gewoon niet kiezen uit het ruime aanbod.”

Nagenieten

We zijn onder de indruk van de energie die binnen de sector hangt: het enthousiasme van de deelnemers, de diversiteit in het programma en de positieve reacties van zowel de deelnemers als de organisaties.

Nog even nagenieten en de sfeer proeven? Bekijk dan de aftermovie en het dankjewel-lied voor medewerkers in zorg en welzijn.

Vervolg: editie 2019 én maandelijkse activiteiten

We willen alle organisaties bedanken voor hun bijdrage aan deze editie van de Sterk in je Werk-week. We hopen met elkaar de medewerkers ook in 2019 te verrassen met activiteiten, zodat zij goed, gezond en met plezier hun werk kunnen blijven doen. Gezien het succes van de Sterk in je Werk-week willen we medewerkers niet laten wachten tot de editie van 2019. Het plan is om vanaf maart 2019 maandelijks activiteiten aan te bieden conform het concept van de Sterk in je Werk-week. In de regio Zuidoost-Brabant zijn al concrete plannen om de medewerkers maandelijks een activiteitenaanbod aan te bieden. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Meer weten?

Wilt u uitgebreidere informatie over het verloop van de Sterk in je Werk-week 2018?

Bekijk de volledige analyse (pdf)

Wilt u uw medewerkers ook een palet van activiteiten aan kunnen bieden zodat zij hun werk goed, gezond en met plezier kunnen blijven doen? Dat kan als u in 2019 Activiteitenpakket 2 afneemt. Neem voor meer infomatie contact op met Anneke van Dixhoorn via a.vdixhoorn@transvorm.org of 06-21393284.