11 december 2018

Transvorm ondersteunt en faciliteert Brabant Werkt Zeker!

Tijdens een ontbijtsessie op de hoofdlocatie van Novadic Kentron, tekenden de acht bestuurders van Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties een samenwerkingsovereenkomst: SMO Traverse, Oosterpoort, NEOS, GGZ Breburg, SMO Breda, Combinatie Jeugdzorg, RIBW Brabant en Novadic Kentron. Ook Buro Maks is inmiddels partner geworden.

Het doel van het samenwerkingsverband, Brabant Werkt Zeker!, is onder andere om medewerkers die bij de aangesloten organisaties werken te behouden voor zorg en welzijn en (zij-) instroom van nieuwe medewerkers te bevorderen.

Harry Crielaars, bestuurder SMO Traverse en voorzitter van de stuurgroep: “We hoefden het wiel niet opnieuw uit te vinden, omdat in Gelderland al een vergelijkbaar project bestaat. Toch hebben we hard gewerkt om Brabant Werkt Zeker! van de grond te krijgen. We gaan samen het beste neerzetten om onze werknemers binnenboord te houden. Dat gebeurt met de steun van alle Ondernemingsraden.”

Transvorm ondersteunt en facilitereert het samenwerkingsverband, zoals alle goede initiatieven om medewerkers te behouden voor de sector. Brabant Werkt Zeker! werkt verder samen met de Werkgeverij en wordt ondersteund door FCB.