Transvorm Actueel 20 augustus 2020

De afgelopen maanden hebben we allemaal veel nieuwe digitale vaardigheden opgedaan. Voor diegene die nóg meer willen leren over online leren, welke werkvormen hun succes online bewezen hebben en welke tools en programma’s u daarbij in kunt zetten, organiseerde Transvorm een zomereditie van Transvorm Actueel. 
In deze interactieve sessie kregen deelnemers volop praktische tips van spreker en online trainer Suzanne Verheijden en wisselden ze ervaringen uit met collega’s van andere zorg- en welzijnsorganisaties.

Programma
 

Suzanne Verheijden van Buro StrakZ verzorgde een enthousiaste en interactieve sessie met praktische tips en tricks voor het begeleiden van online leerbijeenkomsten. Ze gaf o.a. antwoord op de vragen:

  • Hoe leren mensen online? Wat werkt er anders online dan offline?
  • Welke online werkvormen houden deelnemers scherp?
  • Welke programma’s en tools zijn er?
  • Hoe pas je de inhoud van je offline training aan naar een online training?
  • Waar let je op?

Na elk onderdeel met praktijkvoorbeelden en inspiratie, werden de deelnemers opgesplitst in breakout rooms om samen te bespreken wat de mogelijkheden binnen de eigen organisaties zijn.

Spreker

Suzanne Verheijden van Buro StrakZ heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen en lezingen, zowel offline als online. Ze heeft tientallen werkvormen en tools uitgetest en geëvalueerd. Suzanne Verheijden heeft in een train-de-trainervariant al vele teams opgeleid in het online verzorgen van trainingen en webinars en het daarbij inzetten van interactieve werkvormen.

Presentatie