Bijeenkomst Kenniskring HR Zorg ‘Natuurlijk aanpassen’

Beschrijving

Eric de Blok van Natuurvisie neemt ons mee door de bush van Burgers Zoo en verzorgt een prikkelende tour onder de naam ‘Natuurlijk aanpassen’. Eric is zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige. Deze drie kennisgebieden en passies combineert hij in zijn werk. Eric werkt bij Burgers Zoo en hij verzorgt via Natuurvisie trainingen en lezingen die gaan over wat wij als mens van de natuur kunnen leren. Hij kijkt daarbij naar leiderschap, manieren van organiseren en manieren van ontwikkelen. Succes betekent in de natuur overleven. Eric stelt dat in de natuur niet de sterkste en ook niet de intelligentste overleeft, maar degene die zich het meest kan aanpassen. Tijdens deze bijeenkomst laat hij ons oplossingen uit de natuur zien en inspireert ons over hoe wij tijdens de uitvoering van ons vak kunnen leren van de oplossingen die de natuur ons biedt.

Burgers Zoo

Omdat Burgers Zoo natuurlijk te mooi is om alleen maar een bijeenkomst bij te wonen, kun je voorafgaand aan de bijeenkomst op eigen gelegenheid het park bezoeken vanaf 9.00 uur. Meld bij de ingang dat je van de Kenniskring bent.

Onze eigen bijeenkomst begint om 13.00 uur,  bij het Colahuisje in de Bush kun je dan een broodje eten. Het programma start om 13.30 uur.  Rond 17.30 uur start het diner (geef vooraf eventuele dieetwensen aan).

Datum en tijd

  • 21 november 2019 van 13:00 - 17:30 uur (verlopen)

Locatie

Koninklijke Burgers Zoo
Graag melden bij Kassa 1 (geef aan dat je voor de Kenniskring HR Zorg komt)
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Deelnemers

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van de Kenniskring HR Zorg. 

We vinden het fijn als je uiterlijk 14 november 2019 laat weten of je 21 november komt. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldknop. Eventuele dieet- en carpool wensen kun je vermelden bij ‘Opmerkingen’.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht