Training promotieteam zorg en welzijn 'Sterk voor de klas'

Beschrijving

Deze training is bedoeld voor nieuwe leden van ons promotieteam zorg en welzijn. Transvorm werkt graag samen met trotse medewerkers, die met plezier kunnen en willen vertellen over hun werk. De promotiemedewerkers worden ingezet bij diverse activiteiten, zoals workshops, oriëntatiebijeenkomsten en gastlessen. Tijdens die activiteiten richten we ons op leerlingen die nog een beroepskeuze moeten maken én op zij-instromers die een overstap naar zorg en welzijn overwegen. De inzet van promotiemedewerkers die hun enthousiasme overbrengen is hierbij van grote toegevoegde waarde.

Over de trainer

De training 'Sterk voor de klas' wordt verzorgd door Bart Lonterman (trainer en jongerenwerker bij ContourdeTwern). Hij heeft jarenlange ervaring in het veld, de laatste jaren als coördinator jongerenwerk. Meer recent is Bart zich gaan specialiseren als communicatie- en gedragstrainer.

Hij verzorgt trainingen voor andere jongerenwerkers en politiemedewerkers en is actief als gastdocent op het mbo en hbo. Op een bevlogen en enerverende manier laat Bart ons zien wat nodig is om een goede gastles te verzorgen.

Interesse?

Kent u een medewerker binnen uw organisatie die mogelijk interesse heeft in deelname aan het promotieteam? Stuur deze informatie dan zeker door of neem contact op met Jeroen Hellemons van het Supportteam Zorg & Welzijn voor meer informatie.

Om het promotieteam en de training op 10 december onder de aandacht te brengen van uw medewerkers kunt u deze flyer verspreiden.

Datum en tijd

  • 10 december 2019 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171 - 04
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Deze training is bedoeld voor nieuwe leden van het promotieteam zorg en welzijn van Transvorm. Om deel uit te kunnen maken van het promotieteam moet uw werkgever aangesloten zijn bij Transvorm.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht