Workshop 'Werken met het huis van Werkvermogen'

Beschrijving

Hoe kunnen we het werkvermogen van werknemers verbeteren? Op welke verdieping scoort onze organisatie goed en op welke minder goed? Het concept van het Huis van Werkvermogen is een handig hulpmiddel om het thema van werkvermogen en werkbaarheid in organisaties bespreekbaar te maken. 

Het dak van het huis is het werkvermogen en steunt op vier verdiepingen.  Een goed werkvermogen krijg je wanneer de eerste drie verdiepingen – die staan voor wat de werknemer kan en wil –  in evenwicht zijn met de vierde verdieping – die aangeeft wat de organisatie verlangt.

In gesprek over duurzame inzetbaarheid

In deze workshop wordt Het Huis van Werkvermogen als kapstok gebruikt om op teamniveau de dialoog te voeren voor duurzame inzetbaarheid. Deelnemers leren de webapplicaties Huis van werkvermogen te gebruiken, zodat zij deze zelf kunnen inzetten binnen hun organisatie.

Na de workshop heeft de deelnemer achtergrondinformatie over Het Huis van Werkvermogen en kennis van de mogelijkheden en het gebruik van de (gratis) webapplicatie. De tools kunnen direct binnen de eigen organisatie ingezet worden om op verschillende niveaus – managementteams, operationele (zelfsturende) teams en individuele medewerkers – in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid. 

Naast de toepassing voor teams wordt ook het Vitaliteitsgesprek als webapplicatie voor individuele medewerkers toegelicht.

Datum en tijd

  • 8 oktober 2019 van 13:30 - 16:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • maximaal 15

Medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid, die zich bezighouden met duurzame inzetbaarheid.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht