Transvorm Actueel 'Positief met fouten omgaan'

Beschrijving

Organisaties die positief met fouten omgaan presteren beter dan bedrijven die dat niet doen. Hetzelfde geldt voor teams: teams waarin fouten mogen worden gemaakt presteren beter dan teams waarbij fouten gemeden worden. De onderlinge relatie en dus de samenwerking is in dergelijke teams beter. Positief naar fouten kijken en hier structureel van leren verbetert ook de veiligheid op de werkvloer.

Frank Deuring, comedian en oprichter van de FoutenFabriek, leert je tijdens een interactieve workshop anders naar fouten te kijken. De workshop is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktische inzichten. Deze kennis wordt op een luchtige manier gepresenteerd, waarbij plezier maken voorop staat.

Na de worskhop heb je een flinke shot inspiratie gekregen en ken je meerdere concrete technieken om positief naar fouten te kunnen kijken. Met als gevolg: medewerkers met meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen, die bovendien beter kunnen omgaan met prestatiedruk.

Datum en tijd

  • 20 maart 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Managers HR, lijnmanagers en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties. 

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht