Workshop ‘Werken met het Huis van Werkvermogen’

Beschrijving

In deze workshop wordt ‘Het Huis van Werkvermogen’ als kapstok voor duurzame inzetbaarheid gebruikt om op teamniveau de dialoog te voeren. Deelnemers leren de webapplicatie 'Huis van werkvermogen' te gebruiken, zodat zij deze zelf kunnen inzetten binnen hun organisatie. Deze aanpak, met app, leent zich goed om op verschillende niveaus (met management teams, operationele (zelfsturende) teams en individuele medewerkers) in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid.

Na de training heeft de deelnemer achtergrondinformatie over 'Het Huis van Werkvermogen’ en kennis van de mogelijkheden en het gebruik van de (gratis) webapplicatie. De tools kunnen direct binnen de eigen organisatie ingezet worden om met medewerkers van diverse teams in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid.

Datum en tijd

  • 25 oktober 2018 van 13:30 - 16:00 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • maximaal 15

Medewerkers die zich bezighouden met Duurzame Inzetbaarheid van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame Inzetbaarheid.

Kosten

Deze bijeenkomst is kosteloos en uitsluitend bedoeld voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid.