Transvorm Actueel: Transvorm Loopbaan Portal en Transvorm Talent Center: (ver)nieuw(d)!

Beschrijving

Het Transvorm Loopbaan Portal (TLP) is recent vernieuwd. De focus ligt nu meer op behoud en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het Transvorm Talent Center (TTC) is in april 2018 live gegaan. Ook dit instrument is gericht op instroom en behoud. TLP en TTC zetten medewerkers centraal en geven hen regie over hun eigen loopbaan.

TLP en TTC

Het Transvorm Loopbaan Portal:

  • maakt organisaties en medewerkers bewust van veranderingen in de sector.
  • ondersteunt en stimuleert medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen loopbaan.

Het Transvorm Talent Center is een online sollicitatieprogramma waarin werkgevers en geïnteresseerden in werken in zorg en welzijn elkaar kunnen vinden.

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel lichten we de instrumenten toe; u hoort alles over de verschillende programma’s en mogelijkheden voor u als werkgever. U gaat naar huis met nieuwe kennis en inspiratie.

Programma

Quint Dozel en Annick Delanghe van Eelloo (de ontwikkelaars van het TLP en TTC) inspireren u om anders te kijken naar uw eigen talenten, die van uw medewerkers en de talenten die nog beschikbaar zijn op de krappe arbeidsmarkt.

In het tweede deel van de bijeenkomst bespreken we de mogelijkheden van het TLP en TTC voor u als werkgever en uw medewerkers.

Het TTC en TLP maken onderdeel uit van activiteitenpakket 2 van Transvorm. Neemt u dit pakket nog niet af, maar bent u geïnteresseerd in wat de beide instrumenten te bieden hebben? Dan is deze bijeenkomst zeker interessant. Na afloop ontvangt u een aantal gratis shortcodes waarmee u het TLP kunt bekijken.

Datum en tijd

  • 21 november 2018 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

HR-managers en -adviseurs, adviseurs op het gebied van werving en instroom en behoud en iedereen met interesse in het Transvorm Loopbaan Portal en het Transvorm Talent Center (alleen medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties).

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.