Beter (digitaal) werven in zorg en welzijn - 3: Werkgeversimago

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van (digitaal) werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Transvorm Actueel over anders (digitaal) werven afgelopen najaar kon dan ook rekenen op een grote opkomst. Daarom krijgt het onderwerp een vervolg met vijf lezingen over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn.  

De lezingen gaan in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. Ze vinden tussen nu en begin april plaats op woensdagen van 14.00 tot 16.00 uur.

27 februari: Werkgeversimago

De derde lezing heeft als onderwerp het werkgeversimago en gaat over werkgeverspositionering en het bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Volgende lezingen

In de komende weken volgen nog lezingen over: 

13 maart: Recruitmentwebsite - Over het maken van een inhoudelijk goede website, conversie en een contentstrategie (inclusief social media)

3 april: Een wervingsplan schrijven - Over ken- en stuurgetallen, de ontwikkeling van een organisatie- naar een wervingsstrategie en over het schrijven van een wervingsplan

Spreker

Inge Beckers is ondernemer, adviseur, trainer en coauteur van het boek HR & Social Media. Ze werkte onder andere voor NS, Hogeschool Utrecht, Belastingdienst, ZLTO en ABN Amro aan het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en werknemerstevredenheid. (13 en 27 februari)

Datum en tijd

  • 27 februari 2019 van 14:00 - 16:00 uur (verlopen)

Locatie

Nieuwe Koninklijke Harmonie
Stationsstraat 26
5038 ED Tilburg

Deelnemers

Adviseurs en managers HR en adviseurs op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht