Transvorm Actueel: Boeien en binden van goede medewerkers

Beschrijving

Wist u dat een hoger salaris er niet per se voor zorgt dat medewerkers langer voor u willen blijven werken? Wist u dat meer betalen stress op het werk niet laat afnemen, maar juist het tegenovergestelde effect heeft? Wilt u meer leren over hoe u mensen wél aan uw organisatie bindt, stress verlaagt en bevlogenheid verhoogt? Kom dan naar deze editie van Transvorm Actueel.

Kilian Wawoe doet aan de Vrije Universiteit Amsterdam onderzoek naar het binden en boeien van medewerkers. Het valt hem op dat veel managers denken dat geld het belangrijkste middel is om nieuwe mensen aan te trekken en goede medewerkers te behouden. Dit blijkt niet het geval. Maar wat werkt dan wel?

Tijdens deze bijeenkomst op woensdag 20 februari 2019 bespreekt Wawoe zijn onderzoek met u en geeft praktijkvoorbeelden op het gebied van motivatie, bevlogenheid en stresspreventie binnen de zorg. 

Onderwerpen die voorbij komen zijn:

  • Hoeveel motiveert geld nu echt?
  • Meer geluk, tevredenheid en bevlogenheid, zonder extra beloning
  • Verschil tussen intrinsieke en extrinsieke motivatie
  • Stress, hoe kom je er vanaf?
  • Hoe kan ik de (team-)prestaties verbeteren?
  • Spanningsveld tussen bevlogenheid en stress
  • Het vasthouden van goede medewerkers
  • Praktijksituaties en –voorbeelden     

Spreker

Organisatiepsycholoog Kilian Wawoe is een veelgevraagd spreker op het gebied van geld & geluk en prestatieverbetering van teams in organisaties. Hij werkte 11 jaar als senior personeelsmanager bij ABN AMRO Bank. Sinds zijn vertrek is hij assistent professor Human Resources Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf op het gebied van organisatieontwikkeling.

Datum en tijd

  • 20 februari 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Nieuwe Koninklijke Harmonie
Stationsstraat 26
5038 ED Tilburg

Deelnemers

Managers HR, personeelsadviseurs, beleidsadviseurs. 

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht