Workshop: Van HR-gedoe naar blije medewerkers

Beschrijving

Medewerkers, leidinggevenden, bestuurders en OR; allemaal hebben ze verwachtingen van HR. Ze zien je als vraagbaak of soms simpelweg als een administratief loket. Veel HR-afdelingen ervaren dit als gedoe dat veel tijd kost en energie vreet. Tijd die je liever in meer strategische zaken steekt. Soms verpest het zelfs je werkplezier, je creativiteit en je effectiviteit. Maar hoe maak je effectief korte metten met negatief ‘HR-gedoe’, en zorg je ervoor dat gedoe bijdraagt aan verbinding en innovatie?  

Inhoud

In deze workshop leer je hoe je gemakkelijk HR-gedoe kunt managen zodat dit voortaan geen energie meer kost, maar juist energie oplevert. Je krijgt een aan/uit-knop, waarmee je gedoe op een luchtige manier van het onderbewuste naar het bewuste kunt brengen. Je leert los te komen van de beperkingen van gedoe, waardoor je aanpassings- en ontwikkelvermogen kunt vrijmaken en nieuwe ideeën kunt ontwikkelen. 

‘Het is niet de situatie die gedoe oplevert, maar hoe je de situatie ervaart en er mee omgaat’

Na deze workshop

  • Je kent de werking van het brein, weet hoe je kunt schakelen tussen het ‘rode’ en ‘groene’ brein, en hoe je het ontwikkelvermogen van medewerkers stimuleert. 
  • Je wordt als professional gemotiveerd om gedoe als kans te zien op ontwikkeling voor jezelf en de organisatie.
  • Je houdt voortaan meer tijd en energie over voor HR-taken die er echt toe doen

De training biedt alle ruimte om in een veilige omgeving je eigen praktijkcases in te brengen.

Trainer

Deze workshop wordt verzorgd door Sander Jansen, Trainer en coach bij de HR Academy. 

Datum en tijd

  • 30 maart 2023 van 09:30 - 16:30 uur

Locatie

De Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 8
  • maximaal 14

HR-adviseurs, -specialisten en -managers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Kennisdomein Strategische Personeelsontwikkeling. 

Kosten

Geen. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 5 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 100 euro in rekening.