Transvorm Actueel: Hoe draag je als HR bij aan 'Zuurstof voor zorgprofessionals'?

Beschrijving

‘Doe minder, met meer impact’

Zorgprofessionals snakken naar adem: door de continue overvraging zijn ze emotioneel en fysiek uitgeput. Hoe geef je zorgmedewerkers meer lucht? 

Anouk ten Arve schreef het boek ‘Zuurstof voor zorgprofessionals’. Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met zorgprofessionals, HR-managers, bestuurders, belangenbehartigers en een wetenschapper. Het is een pleidooi om het HR-beleid te versimpelen en de professional centraal te stellen.

Inhoud 

Wat komt er in deze workshop aan bod?

  • Leren uit de sector. Wat zijn de succesfactoren voor een impactvol HR-beleid?
  • Delen van ervaringen. Hoe ziet je HR-beleid eruit en wat is je impact als HR-afdeling?
  • Wat kun je vanaf morgen anders doen, zowel in taken als in positie?

Vooraf meer weten over Zuurstof voor zorgprofessionals? Bekijk de gelijknamige website: zuurstofvoorzorgprofessionals.nl.

Spreker 

Deze compacte workshop wordt verzorgd door Anouk ten Arve. 

Anouk is sinds 2011 programmamanager Gezond werken in de zorg bij IZZ. In deze rol werkt Anouk met vele organisaties, zorgprofessionals, leidinggevenden en bestuurders samen. Ook begeleidt ze wetenschappelijke onderzoeken en fungeert ze namens IZZ als aanspreekpunt voor vakbonden en brancheverenigingen.

Datum en tijd

  • 14 december 2022 van 09:00 - 12:00 uur

Locatie

Tilburg, locatie volgt

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 20

Deze training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen. Je kunt je deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.