Webinar: Werven via Google - VOL

Beschrijving

Let op: het maximaal aantal aanmeldingen voor deze bijeenkomst is bereikt. Bij aanmeldingen plaatsen we u op de wachtlijst.

Google is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zoek je iets? Dan is Google je beste vriend. Elke seconde voeren we zo'n 40.000 zoekopdrachten uit op Google. Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar. Dus waarom zou je Google niet gebruiken in jouw werving? Tijdens dit webinar leer je hoe dit kunt doen en staan we stil bij:

  • Google als zoekmachine voor actieve en latente baanzoekers
  • Google Ads
  • Google for Jobs

Docent

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Meer activiteiten over werving en recruitment

Datum en tijd

  • 11 oktober 2022 van 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.