Webinar: Anders kijken naar subsidies

Beschrijving

Let op: dit webinar is een herhaling (met kleine aanpassingen) van de training 'Basiskennis subsidies' op 27 mei 2021.

Kennis over subsidies en subsidieaanvragen is bij veel zorgorganisatie niet of beperkt aanwezig. Er is weinig tijd om er werk van te maken, terwijl extra financiering soms welkom is.  

Programma

Tijdens de Update basiskennis subsidies nemen we u in vogelvlucht mee door de wondere wereld van subsidies. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere:

  • Subsidies in een notendop; waarom zijn ze er, hoe komen ze tot stand, welke soorten subsidies zijn er en hoe vind en gebruik ik ze?
  • De drie meest voorkomende subsidies: SectorplanPlus, de regeling praktijkleren en het Stagefonds. 
  • Wat houden de regelingen in? Wat is de status en looptijd? Waar moet ik rekening mee houden bij de verantwoording (bijvoorbeeld in relatie tot btw)? 

Daarnaast is het een mooi moment om kennis te maken met collega’s die zich ook met subsidies bezighouden. 

Vervolg

Op basis van uw behoeften organiseert Transvorm één of meer verdiepende webinars. 

Over de sprekers

Wecreate opereert op het snijvlak van sociale en technologische innovatie. Michiel van der Werff en Naomi Giling van Wecreate Consulting helpen organisaties om futureproof te worden én te blijven. Subsidie speelt daarin een belangrijke rol. Wecreate biedt ondersteuning bij het verkrijgen van financiële middelen, verbindt partijen om ontwikkelprojecten in gang te zetten en helpt bij de implementatie en uitvoering ervan. 

Datum en tijd

  • 21 oktober 2021 van 09:00 - 12:00 uur

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 15
  • maximaal 30

Dit webinar is met name interessant voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die zich niet op dagelijkse basis bezighouden met subsidies en waar geen subsidiespecialist in dienst is.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 2 deelnemer per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.