Workshop: De zorgprofessional van de toekomst

Beschrijving

Tijdens deze sessie komt u alles te weten over trends en ontwikkkelingen in de zorg, inspirerende voorbeelden en de effecten van deze trends op het werken in de zorg. Welke nieuwe functies doen hun intrede? Welke competenties worden in de toekomst belangrijk? Bij welke functies worden andere competenties gevraagd? En wat betekent dit voor zorg- en welzijnsorganisaties? Wat staat hen te doen?

U gaat naar huis met nieuwe input voor uw ontwikkel-, opleidings-, en selectiebeleid en weet hoe u medewerkers mee kunt nemen in de gewenste veranderingen.

Trainers

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door:

  • Geertje van de Ven (senior onderzoeker), Irene van de Glind (senior onderzoeker) en Liesbeth Heuts (senior adviseur) van FWG Progressional People. FWG Progressional People houdt zich bezig met alle (HR-)vraagstukken rondom het werken in de (toekomst van de) zorg. Basis daarbij is het doorlopende onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg en de effecten daarvan op organisaties en functies. 
  • Suzanne Verheijden, programmamanager digitale vaardigheden bij de Coalitie Digivaardig in de Zorg en eigenaar van Buro StrakZ. Buro StrakZ richt zich op de zorg van de toekomst en specifiek op wat dat vraagt van de zorgprofessional. Buro StrakZ inspireert, informeert en verwerkt de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeksresultaten en kansen in een passend aanbod voor zorgorganisaties.

Datum en tijd

  • 14 oktober 2021 van 10:00 - 12:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang van het webinar een toegangslink.

Deelnemers

HR-professionals, opleiders en leidinggevenden van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.