Webinar: Employer Branding

Beschrijving

Een sterk werkgeversmerk geeft een voorsprong. Om nieuw talent binnen te halen én om talent te binden. Maar hoe komt u tot een authentieke en onderscheidende werkgeverspositionering? Hoe bouwt u anno 2021 succesvol aan een employer brand? En hoe zorgt ervoor dat het werkgeversmerk leeft in uw hele organisatie?

In dit webinar nemen we u mee in de wereld van employer branding. We staan onder andere stil bij:

  • Uw verhaal als werkgever
  • EVP: Employee Value Proposition
  • Werkgeversimago

Met deze QuickScan krijgt u inzicht in hoe sterk de aanpak van uw werkgeversmerk is.

Spreker 

Inge Beckers is sinds 2009 zelfstandig ondernemer, adviseur, trainer en auteur. Ze is initiatiefnemer van HR-Communicatie.nl en co-auteur van het boek HR & Social Media. Ze volgde de Executive Master Interventie Management aan Nyenrode Business Universiteit en was vicevoorzitter van de jury van de Internal Branding Jaarprijs 2013 en 2014.

Meer webinars over werving

Datum en tijd

  • 21 september 2021 van 10:00 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

Webinar (link volgt na inschrijving)

Deelnemers

  • minimaal 4
  • maximaal 16

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 1 - Werving.

Let op: Er is veel belangstelling voor activiteiten. Om iedereen een kans te geven verlenen we bij overinschrijving aan max. 1 deelnemers per organisatie toegang.

Kosten

Geen. U kunt uw deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht