Transvorm Actueel: Aantrekkelijk belonen

Beschrijving

Door de krapte op de arbeidsmarkt staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Door de coronacrisis is dit nog belangrijker geworden.

Belonen gaat niet alleen om geld. En toch ligt de focus daar vaak op. Welke mogelijkheden zijn er naast een beloning in de vorm van geld? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie en uw (toekomstige) medewerkers?

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel gaan we in op deze en andere vragen rondom aantrekkelijk belonen.

Het onderwerp belonen komt vanuit verschillende perspectieven aan bod:

  • Vanuit theoretisch perspectief.
  • Vanuit de invalshoek van de cao.
  • Bezien vanuit strategisch beleid.

Tijdens de bijeenkomst bespreken we praktijkervaringen uit zorg en welzijn en andere sectoren, zoals de detailhandel. De bijeenkomst kent een interactief karakter.

Trainer

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Chris-Jan van Leeuwen en Judith Lautenslager – Bommel, (senior) adviseurs bij FWG Progressional People. FWG Progressional People houdt zich bezig met alle (HR-)vraagstukken rondom het werken in de zorg. Basis daarbij is het doorlopende onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg. 

Datum en tijd

  • 16 juni 2021 van 09:00 - 11:00 uur

Locatie

Online. U ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

  • minimaal 20
  • maximaal 50

HR-professionals van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.