Webinar - Beter werven: doelgroepgericht werven

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. 

Doelgroepgericht werven is altijd belangrijk maar juist tijdens de coronacrisis is het nog belangrijker dat jouw wervingsboodschap de doelgroep bereikt. Zeker nu kandidaten zich door de onzekerheid terugtrekken uit procedures en minder reageren. Door te denken vanuit de doelgroep krijg je ze wel in beweging. Zelfs nu.

Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gaat in een aantal webinars in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen.

In dit webinar bespreekt hij:

  • Van buiten naar binnen werken: aanpassen aan doelgroepen
  • Persona’s maken: breng de doelgroep tot leven

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. De link naar het webinar volgt later. 

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Andere webinars

Let op! Dit webinar is verplaatst van 2 naar 7 april 2020. 

Datum en tijd

  • 7 april 2020 van 10:00 - 11:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 100

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht