Home » Week van Zorg en Welzijn

De landelijke Week van Zorg en Welzijn is in 2018 van 12 t/m 17 maart. Dé gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen deelnemen door een open dag of activiteiten voor een specifieke doelgroep (zoals bijv. speeddates, meeloopdagen of rondleidingen) te organiseren tijdens deze week.

Het thema van de Week van Zorg en en Welzijn is 'Maak kennis met kunde'.

Coördinatie en promotie

Transvorm coördineert en promoot de Week van Zorg en Welzijn voor Noord-Brabant. Ter promotie realiseren we o.a. de Special Week van Zorg en Welzijn, driehoeksborden, promotiemateriaal en vermelding van activiteiten en openingstijden op weekvanzorgenwelzijn.nl voor deelnemende organisaties. 

In 2017 openden ruim 65 Brabantse organisaties en ruim 130 locaties de deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Terugkijken op de Week van Zorg en Welzijn 2017? Lees het Jaaroverzicht 2017 (pdf) of bekijk de wrap up movie van vorig jaar.

Meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn 2018?

Juist nu is het van groot belang om naar buiten te treden als sector Zorg en Welzijn. Samen maken we er een evenement van waar het Noord-Brabantse publiek niet omheen kan. Meld uw organisatie tot en met 6 februari aan als deelnemer met onderstaand formulier. Daarna informeren wij u over het doorgeven van uw activiteiten en openingstijden en het bestellen van promotiematerialen.

Kosten deelname Week van Zorg en Welzijn 2018

Bij Transvorm aangesloten organisaties nemen kosteloos deel aan de Week van Zorg en Welzijn. Zorg- en welzijnsorganisaties die niet bij Transvorm zijn aangesloten kunnen ook meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn. Kosten voor deelname zijn € 250,00 excl. btw per opengestelde locatie. Hiervoor:

  • maakt uw organisatie deel uit van de landelijke organisatie;
  • worden uw activiteiten geplaatst op weekvanzorgenwelzijn.nl;
  • maakt uw organisatie deel uit van landelijke en regionale algemene promotie zoals sociale media, een huis-aan-huis krant, driehoeksborden, etc.

Promotiemateriaal

Voor het promoten van uw activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018 kunt u allerlei beeldmateriaal gratis downloaden via weekvanzorgenwelzijnpromo.nl/downloads of bestellen via onderstaand formulier t/m 28 januari 2018: 

Ideeënboekje

Inspiratie opdoen rondom het organiseren van activiteiten tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018? Bekijk het ideeënboekje van RegioPlus:

Meer informatie?

Neem contact op met Monique van de Laar.

Meer weten?

Monique van de Laar
Medewerker Interne Zaken
T
088 144 40 00