Transvorm Actueel : Hoe voorkom je een burn-out bij medewerkers?

Het aantal burn-outs binnen uw organisatie minimaliseren? Weten wat u, juist in deze veeleisende en spannende tijden, kunt doen voor medewerkers met een (naderende) burn-out? 

In dit webinar leerde werkgevers de signalen van een naderende burn-out (beter) herkennen. Én hoe ze met bepaalde communicatievormen en gedrag burn-outs kunnen voorkomen. Gebeurt het toch? Dan werd gedeeld hoe het herstel van een uitgevallen medewerker bevorderd kan worden. 
 
Tijdens dit webinar leerden deelnemers hoe ze constructief omgaan met medewerkers met een burn-out. En hoe ze een positieve bijdrage leveren aan hun herstel. 
   

Burn-out Buddies


In anderhalf uur tijd deelden de Burn-out Buddies theorie, praktische en duurzame oefeningen en onderbouwden dit met hun eigen ervaringen. Bruikbaar materiaal voor medewerkers en uzelf!
 
Hanneke Jansen en Florentine Zuure richtten twee jaar geleden Burn-out Buddies op en hebben inmiddels honderden mensen geholpen bij het voorkomen en herstellen van een burn-out. Dit doen zij middels online coaching, workshops voor particulieren en bij bedrijven. 

Presentatie