Transvorm Actueel: 'Meer zelfsturing en effectiviteit met Deep Democracy'

Tijdens deze Transvorm Actueel vertelt Sandra Bouckaert u over Deep Democracy. Deze visie, theorie én methodiek gaat er vanuit dat elke medewerker iets waardevols heeft toe te voegen.

Elke visie krijgt erkenning, herkenning en wordt meegenomen in dialoog, debat en besluitvorming. Er worden zoveel mogelijk invalshoeken verzameld, met speciale aandacht voor het afwijkende standpunt.

Deep Democracy gaat er vanuit dat groepen zelf hun oplossingen kunnen vinden voor de problemen waar zij tegenaan lopen en wil zoveel mogelijk het potentieel van de groep benutten. Resultaat: organisaties en teams winnen aan effectiviteit.

Over de spreker

Sandra Bouckaert is teamcoach, procesbegeleider en trainer en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (teamcoaching)trajecten en het geven van trainingen in o.a. de zorg. Ze richt zich op samenwerkings- en communicatievraagstukken in verander- en verbetertrajecten voor teams, afdelingen, maar ook organisatiebreed. Ze is gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor teamleiders die zelfstandige teams aansturen. 

Presentatie 

Transvorm Actueel 19 juni 2019 'Meer zelfsturing en effectiviteit met Deep Democracy'