Transvorm Actueel 17 januari: Nieuwe collega’s in de zorg? Dit werkt!

Sollicitanten hebben het in tijden van krapte voor het kiezen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze graag voor jouw organisatie willen werken?

Aaltje Vincent

Tijdens de editie van 17 januari van Transvorm Actueel nam Aaltje Vincent de bezoekers mee in de wereld van de sollicitant. Wat houdt hen bezig? Hoe geven zij invulling aan het veroveren van een baan? Hoe kiezen zij de werkgever die het beste bij hen past?

Aaltje Vincent is een toonaangevend expert in jobmarketing, met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Ze is een autoriteit op het gebied van solliciteren en deelt hierover haar kennis als spreker, trainer en coach. Recent verscheen haar boek 'Jobmarketing 3.0'.

Steven Stephania

Steven Stephania (oprichter wervingsspecialist Talentsourcer) vertelt over de actualiteit en innovaties in de wereld van (online) recruitment. Met Talentsourcer werkt hij voor ambitieuze organisaties die toegevoegde waarde zien in recruitment waarbij de intrinsieke waarde van medewerkers centraal staat. Hierbij ontstaan volgens hem de meest duurzame verbindingen tussen talenten en organisaties.

Presentaties

De presentatie van Aaltje Vincent is aan de aanwezigen per mail toegezonden.

Presentatie Steven Stephania / Talentsourcer (pdf)