Transvorm Actueel: Uw medewerkers als merkversterkers

Een professionele uitstraling en communicatie draagt direct bij aan het imago van uw organisatie. Maar komt uw boodschap wel over zoals u bedoeld heeft? En komt hij overeen met de organisatiedoelstellingen en kernwaarden? En worden de verwachtingen die u als professional schept waargemaakt?

Ambassadeurs

Voor ieder sterk merk zijn mensen de essentiële schakel, de ambassadeurs van de organisatie: uw medemerkers! Hoe is hun houding en wat is de interne cultuur binnen uw organisatie? Maar ook de uitstraling van de locatie, kleurgebruik en de communicatiestijl spelen een belangrijke rol bij de beeldvorming van bijvoorbeeld een nieuwe medewerker of cliënt die uw organisatie bezoekt.

Tijdens deze editie van Transvorm Actueel kregen deelnemers praktische tools om hun eigen boodschap en die van de organisatie te versterken. De ochtend ging over sterke merken, overtuigen en beïnvloeden door krachtige communicatie en waarom beelden zo goed werken.

Merianka Lesage

Transvorm Actueel werd verzorgd door Merianka Lesage. Merianka werkt als trainer binnen onderwijs, overheid en zorg. Met veel plezier koppelt zij haar ervaringen in het bedrijfsleven, haar communicatie achtergrond en kennis van beeldvorming in programma's als 'Kracht door uitstraling' en 'Krachtig communiceren'. 

Presentatie 

Heeft u Transvorm Actueel gemist of wilt u alles nog eens rustig nalezen? Hier vindt u de presentatie van Transvorm Actueel op 15 maart 2017:

Presentatie Transvorm Actueel: Uw medewerkers als merkversterkers door Merianka Lesage