Transvorm Actueel 13 oktober 2020

Werkgeluk ziet er voor iedereen anders uit. Medewerkers kunnen er ieder op hun eigen manier aan werken.

 

Tijdens deze online editie van Transvorm Actueel leerden de deelnemers:

  • wat werkgeluk is.
  •  wat de impact van de coronacrisis op het werkgeluk van henzelf en hun collega’s is.
  • waarom het zo’n belangrijk onderwerp is.
  • hoe ze hun eigen werkgeluk kunnen vergroten en wat dat oplevert.

In deze workshop stonden de achtergronden van werkgeluk centraal. Hierbij bespraken we welke onderdelen u zelf kunt beïnvloeden en welke tools en technieken u het beste kunt inzetten om zoveel mogelijk geluk in het werk te ervaren.

 

Succesvolle voorbeelden

Tijdens de workshop werd het door het HappinessBureau ontwikkelde P3F-model (Purpose – Flow – Fun & Friendship) voor werkgeluk als leidraad gehanteerd.

Deze Transvorm Actueel bestond uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over werkgeluk en succesvolle voorbeelden van werkgeluk in organisaties. Informatie werd afgewisseld met aansprekende en inspirerende filmpjes en luchtige oefeningen die u zelf, met anderen of als groep kunt doen.

 

Over het HappinessBureau

Het HappinessBureau adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die het werkgeluk van hun medewerkers willen vergroten. Ze geven advies, verzorgen de opleiding Werkgelukdeskundige en de leergang Employee Experience, geven verschillende workshops en trainingen, begeleiden in-company werkgeluk en employee experience trajecten, doen onderzoek, publiceren artikelen en boeken, geven presentaties op congressen in en buiten Nederland en organiseren het grootste jaarlijkse event over werkgeluk in Nederland: Happy People Better Business.

Het HappinessBureau gaat uit van een evidence-based benadering, waardoor werkgeluk en de resultaten die hieruit voortvloeien meetbaar en toetsbaar worden gemaakt.

 

Presentatie