Home » Thema » Instroom & mobiliteit

Het bieden van zorg en welzijn is mensenwerk. Daarom is het hebben van voldoende en gemotiveerde medewerkers hét aandachtspunt van elke zorg- en welzijnsorganisatie. Transvorm ondersteunt de aangesloten organisaties hierbij met concrete diensten, instrumenten en voorzieningen.

Supportteam Zorg & Welzijn

Bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties kunnen bij het team terecht voor vragen en activiteiten op het gebied van proactief loopbaangedrag, de inzet van het Transvorm Loopbaan Portal, intersectorale mobiliteitsvraagstukken, oplossen van tekorten in de sector en de juiste beeldvorming, imago en duurzame inzetbaarheid. Uitgangspunt is co-creatie met de betrokken organisaties.

BrabantZorg.Net

BrabantZorg.Net is dé vacaturesite voor werken en leren in Zorg en Welzijn in Noord-Brabant. In 2016 is er extra aandacht voor de presentatie van de vacatures voor hoger opgeleiden en specialistische functies en de werving en selectie van Zelfstandige Professionals (ZP-ers).

Transvorm Loopbaan Portal (TLP)

Om medewerkers in Zorg en Welzijn bewust te maken van alle veranderingen op de arbeidsmarkt in de sector en hen mede verantwoordelijk te maken voor hun eigen loopbaan, is het Transvorm Loopbaan Portal (TLP) ontwikkeld. Medewerkers krijgen door een e-portfolio beter inzicht in hun kennis, ervaring en ambities en werkgevers hebben beter inzicht in de competenties en talenten van medewerkers.