Home » Pakketten » Basisaansluiting » Onderwijs in Kaart

Jaarlijks verschijnt het rapport Onderwijs in Kaart. Transvorm brengt in de Onderwijs in Kaart (OiK) relevante trends en ontwikkelingen in het zorg- en welzijnsonderwijs in de provincie Noord-Brabant in beeld. Met het rapport wil Transvorm de discussie over het onderwijs voor de sector zorg en welzijn in de regio’s voeden en waar nodig verbreden. In 2018 hebben we gekozen voor een compacte publicatie. Op het online arbeidsmarktdashboard transvorm.arbeidsmarktinbeeld.nl vindt u de meest actuele (achtergrond)informatie.

Onderwijs in Kaart 

Flyer Onderwijs in Kaart 2018 (pdf)

Volledig rapport Onderwijs in Kaart 2017 (pdf)

Flyer (verkorte weergave) Onderwijs in Kaart 2017 (pdf)

Naast de Arbeidsmarkt in Kaart en Onderwijs in Kaart vindt u veel informatie op het arbeidsmarktdashboard Arbeidsmarkt in Beeld. Hier staan up-to-date en interactieve datavisualisaties van de arbeidsmarktinformatie over Zorg en Welzijn in Noord-Brabant die wij tot onze beschikking hebben. U kunt eenvoudig benchmarken tussen regio’s en branches en we publiceren regelmatig artikelen waarin arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken worden uitgediept. 

Heeft u aanvullende (onderzoeks-) vragen over thema’s op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt in zorg en welzijn? Neem dan contact op met onze beleidsmedewerkers.

Meer informatie

Meer weten?

Judith van Dongen
Senior Beleidsadviseur
T
088 144 40 00
Martin van Berloo
Beleidsmedewerker Strategische Analyse
T
088 144 40 00
Suzanne van den Borne
Beleidsmedewerker
T
088 144 40 00