Home » Pakketten » Basisaansluiting » Arbeidsmarkt in Kaart

Transvorm brengt het compacte en regionale arbeidsmarktrapport 'Arbeidsmarkt in Kaart' uit om zorg- en welzijnsorganisaties op de hoogte te houden van de meest actuele ontwikkelingen en cijfers. Deze geven houvast bij het bepalen van prioriteiten voor HRM beleid. De kracht van het rapport is:

  • de samenvatting van alle relevante actuele informatie per regio in een paar pagina’s,
  • de combinatie van helder weergegeven cijfers met ontwikkelingen in de regio,
  • de nieuwe, frisse inzichten en denkrichtingen die onze specialisten daaruit halen.

Naast een gebruiksvriendelijk werkdocument voor de bij Transvorm aangesloten organisaties, vormen de rapporten ook de basis voor alle andere activiteiten en projecten van Transvorm. De strategisch adviseurs kunnen met u verder spreken over de resultaten van het rapport en wat dit betekent voor uw organisatie. Ook kunnen ze u in contact brengen met één van onze specialisten voor advies op maat.

AiK 2018

Lees hier de Arbeidsmarkt in Kaart 2018 (gepubliceerd in november 2018):

Naast de Arbeidsmarkt in Kaart en Onderwijs in Kaart vindt u veel informatie op arbeidsmarktdashboard Arbeidsmarkt in Beeld. Hier staan up-to-date en interactieve datavisualisaties van de arbeidsmarktinformatie over Zorg en Welzijn in Noord-Brabant die wij tot onze beschikking hebben. U kunt eenvoudig benchmarken tussen regio’s en branches en we publiceren regelmatig artikelen waarin arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken worden uitgediept. 

Heeft u aanvullende (onderzoeks-) vragen over thema’s op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt in Zorg en Welzijn? Neem dan contact op met onze beleidsmedewerkers.

Expertpanel Strategische Arbeidsmarktanalyse

De interpretatie van arbeidsmarkttrends, -ontwikkelingen en –cijfers vraagt om meerdere invalshoeken: van werkgevers, overheid, belangenorganisaties, enz. Bent u op tactisch of strategisch niveau werkzaam bij een zorg- of welzijnsorganisatie? Heeft u interesse in én een duidelijke mening over arbeidsmarktontwikkelingen? Wilt u met ons in gesprek over de interpretatie daarvan om bij te dragen aan de strategische arbeidsmarktanalyse van Transvorm? Meld u dan aan voor het Expertpanel. U krijgt van ons een conceptrapportage toegestuurd waarover we in gesprek gaan. Uw feedback wordt verwerkt in de definitieve rapportage die een aantal weken later openbaar gemaakt wordt. Aanmelden voor het Expertpanel Strategische Arbeidsmarktanalyse? Neem contact op met Martin van Berloo.

Meer informatie

Meer weten?

Judith van Dongen
Senior Beleidsadviseur
T
088 144 40 00
Martin van Berloo
Beleidsmedewerker Strategische Analyse
T
088 144 40 00
Suzanne van den Borne
Beleidsmedewerker
T
088 144 40 00