Home » Pakketten » Activiteitenpakket 4 - Duurzame inzetbaarheid » Creëren beleid duurzame inzetbaarheid

Organisaties willen duurzaam inzetbare medewerkers. Maar hoe creëer je beleid dat gericht is op het vergroten van de inzetbaarheid? Hoe geef je op strategisch en tactisch niveau invulling aan duurzame inzetbaarheid? Hoe verkoopt u dat in uw organisatie? Hoe zorgt u duurzame inzetbaarheid in uw organisatie op de agenda? Hoe maakt u een business case rondom dit thema?

Activiteiten

Transvorm organiseert diverse activiteiten rondom het creëren van beleid duurzame inzetbaarheid:

 • Leergang ‘Creëren van draagvlak beleid Duurzame Inzetbaarheid’ 
  In deze leergang leren deelnemers een beleid Duurzame Inzetbaarheid voor de eigen organisatie te schrijven, bespreekbaar te maken (agendasetting) en te implementeren.
  Data: 9 oktober 2019 + 24 januari 2019.
   
 • Workshop ‘Veranderversneller’
  Deze workshop is gebaseerd op het gedachtegoed van het managementboek 'De Veranderversneller'. Deelnemers leren Duurzame Inzetbaarheid beter op de kaart zetten en te verankeren in de organisatie. Er is ook aandacht voor de rol van de functionaris: wat heb te doen in mijn organisatie en wat heb ik nog te leren in mijn rol als functionaris DI?
  Datum: volgt
   
 • Workshop ‘Maak je businesscase voor Duurzame Inzetbaarheid’
  In deze workshop worden de argumenten om te investeren in duurzame inzetbaarheid benoemd en onderbouwd. De businesscase maakt het mogelijk om draagvlak te creëren en de investering in Duurzame Inzetbaarheid met overtuiging te positioneren. 
  Datum: volgt

Meer weten?

Michiel van den Heuvel
Strategisch Adviseur/projectleider
T
088 144 40 00
M
06 115 200 94