Het Transvorm Loopbaan Portal (TLP) is een loopbaanomgeving voor medewerkers van Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties. Speerpunten zijn mobiliteit en inzetbaarheid. Met de tools op de website houden medewerkers zelf de regie over hun loopbaan. Hij is toegankelijk voor medewerkers van aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning. Het biedt routes die passen bij ieders niveau. 
Eelloo (voorheen Meurs HRM) ontwikkelde het portal in opdracht van Transvorm, met een eigen uitstraling, logo en slogan: Maak werk van jezelf! 

Voor wie?

TLP is voor de medewerkers die…

  • actief met hun loopbaan bezig willen zijn;
  • boventallig worden;
  • van werk(omgeving) veranderen;
  • interesse hebben in hun inzetbaarheid;
  • willen weten waar ze staan, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een jaargesprek.

Loopbaanportal ondersteunt mobiliteit

Een e-portfolio helpt medewerkers bij de bewustwording over de eigen loopbaan. Ze krijgen beter inzicht in eigen kennis, ervaring en ambities. Een e-portfolio kan werkgevers beter inzicht geven in de beschikbare competenties en talenten.

Het Transvorm Loopbaan Portal biedt loopbaaninstrumenten, tests en een vacaturezoeker. Medewerkers kunnen hiermee zelf aan de slag. Zo bouwen ze aan een loopbaandossier dat ondersteunt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en het voeren van gesprekken hierover.

Naast de testomgeving op het gebied van mobiliteit biedt het TLP ook tests voor inzetbaarheid. De tool ‘Jouw Inzetbaarheid’ bevat de onderwerpen werkgeluk, werkbeleving en inzetbaarheid. 

TLP magazine

Meer over het Transvorm Loopbaan Portal leest u ook in het TLP Magazine dat in december 2016 verscheen:

Meer informatie

Neem contact op met Liesbeth Verstegen.

Meer weten?

Liesbeth Verstegen
Projectleider
T
088 144 40 00
M
06 506 042 86