Het Transvorm Loopbaan Portal (TLP) is een loopbaanomgeving voor Brabantse zorg- en welzijnsorganisaties. Speerpunten zijn mobiliteit en inzetbaarheid. Met de tools op de website houden medewerkers zelf de regie over hun loopbaan. Hij is toegankelijk voor medewerkers van aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2: Selectie, instroom, mobiliteit en loopbaanondersteuning. Het biedt routes die passen bij ieders niveau. 
Eelloo (voorheen Meurs HRM) ontwikkelde het portal in opdracht van Transvorm, met een eigen uitstraling, logo en slogan: Maak werk van jezelf! 

Voor wie?

TLP is voor de medewerkers die…

  • actief met hun loopbaan bezig willen zijn;
  • boventallig worden;
  • van werk(omgeving) veranderen;
  • interesse hebben in hun inzetbaarheid;
  • willen weten waar ze staan, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een jaargesprek.

Loopbaanportal ondersteunt mobiliteit

Een e-portfolio helpt medewerkers bij de bewustwording over de eigen loopbaan. Ze krijgen beter inzicht in eigen kennis, ervaring en ambities. Een e-portfolio kan werkgevers beter inzicht geven in de beschikbare competenties en talenten.

Het Transvorm Loopbaan Portal biedt loopbaaninstrumenten, tests en een vacaturezoeker. Medewerkers kunnen hiermee zelf aan de slag. Zo bouwen ze aan een loopbaandossier dat ondersteunt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en het voeren van gesprekken hierover.

Loopbaanportal voor proactief loopbaangedrag en inzetbaarheid

Naast de testomgeving op het gebied van mobiliteit biedt het TLP ook tests voor inzetbaarheid. De tool ‘Jouw Inzetbaarheid’ bevat de onderwerpen werkgeluk, werkbeleving en inzetbaarheid. 

In deze webinar geeft eelloo (voorheen Meurs HRM) uitleg over de uitbreiding van het TLP en wat het portal oplevert. Ze gaan ook in op het effect dat de Arbeidsmarkt Positie Quotient- of APQ-test heeft op de inzetbaarheid en het proactief loopbaangedrag van medewerkers. Kijk het webinar terug of download de presentatie Presentatie TLP en APQ.

TLP magazine

Meer over het Transvorm Loopbaan Portal leest u ook in het TLP Magazine dat in december 2016 verscheen:

Instructies kort en lang programma TLP

Wilt u (of uw medewerker) het Transvorm Loopbaan Portal doorlopen? Hier downloadt u de instructies:

Voorbeeldrapporten

Bekijk hier zelf of samen met uw medewerker een voorbeeld van hoe de rapporten uit het e-portfolio eruit zien.

Mobiliteit

Inzetbaarheid

Verdiepingsrapporten

Promotie van TLP

Transvorm zorgt kosteloos voor een pakket om Transvorm Loopbaan Portal te promoten binnen uw organisatie. Er zijn posters, flyers en freecards. Ook verzorgen onze medewerkers van het Supportteam Zorg & Welzijn introductiebijeenkomsten.

Met de TLP freecard kunt u medewerkers informeren of er registratiecodes op noteren en die uitdelen. Er zijn flyers voor medewerkers over TLP inzetbaarheid en over TLP mobiliteit en voor leidinggevenden.

U kunt het materiaal aanvragen bij Liesbeth Verstegen of hier downloaden:

TLP op uw intranet

Hieronder vindt u een voorbeeld van een introductietekst om te plaatsen op het intranet van uw organisatie:

Webbanners voor gebruik op intranet of Facebook:

Online trainingen voor afnemen van verdiepende testen

De trainingen voor gebruik van de verdiepende testen in het TLP zijn online beschikbaar. HR adviseurs en leidinggevenden kunnen zich hiermee certificeren voor de e-assessments Geschiktheid en Ontwikkeling. De tijdsinvestering is ongeveer twee uur. De kosten zijn de helft minder dan voor de trainingen in groepsverband: 200 euro. Aanmelden kan via e-mail bij Liesbeth Verstegen.

Meer informatie

Neem contact op met Liesbeth Verstegen.

Meer weten?

Liesbeth Verstegen
Strategisch Adviseur/projectleider
T
088 144 40 00
M
06 506 042 86