In het project Samen aan Zet ontwikkelden organisaties uit VV&T en gehandicaptenzorg uit omgeving Eindhoven en het Summa College de opleiding en het werving- en voorselectieproces tot BBL3 tot Verzorgende IG/MZ op BBL3-niveau.

Voorselectie met e-assessment

De coördinatie van het wervings- en selectieproces ligt bij Transvorm. Tijdens het voorselectieproces wordt, naast een oriëntatiebijeenkomst en een brievenselectie, het e-assessment ingezet. Het assessment 'Geschiktheid' uit het Transvorm Loopbaan Portal geeft een volledig beeld van capaciteiten, competenties en intrinsieke motivatie en ondersteunt werkgevers bij de selectie van kandidaten. De test stelt snel en gefundeerd vast of een kandidaat als leerling voor de beoogde opleiding over het juiste werk- en denkniveau beschikt. 

Instromen 

Samen aan Zet is een doorlopend project. Elke 10 weken kunnen er weer nieuwe leerlingen instromen in de combi-opleiding Verzorgende IG/MZ aan het Summa College in Eindhoven. Ook werkgevers die BBL-leerlingen op niveau 3 opleiden bij het Summa College worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het project. 

Meer informatie

Neem contact op met Marlous van Os of Diann de Jong van het Supportteam Zorg & Welzijn.

Meer weten?

Diann de Jong
Supportteam Zorg & Welzijn
T
088 144 40 00
M
06 151 880 84
Marlous van Os
Supportteam Zorg & Welzijn
T
088 144 40 00
M
06 868 484 10