Home » Pakketten » Activiteitenpakket 1 - Werving » BrabantZorg.Net: vacatures in Zorg en Welzijn

BrabantZorg.Net is dé site voor werken en leren in zorg en welzijn in Noord-Brabant. Met meer dan 100.000 unieke bezoekers per jaar kan niemand om het succes van BrabantZorg.Net heen. De kracht van de site is de gecombineerde presentatie van de sector én individuele organisaties. Op de site zijn vacatures te vinden die open staan bij de meer dan 200 bij Transvorm aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties.

Wegwijs binnen Zorg en Welzijn

BrabantZorg.Net bevat daarnaast een overzicht van wervingsactiviteiten en informatie over de werkvelden in Zorg en Welzijn en over de werkgevers. De site geeft een overzicht van opleidingen voor jongeren in Noord-Brabant, leerroutes en de werkvelden waarin ze met hun diploma aan de slag kunnen.

Bekend bij de doelgroep

BrabantZorg.Net ‘kent’ haar bezoekers, heeft zich de afgelopen jaren bewezen en geniet een grote naamsbekendheid bij de doelgroep. Geïnteresseerden zoals studenten, werkenden, carrièreswitchers en werkzoekenden, brengen regelmatig een bezoek aan de site. Veel zorg- en welzijnsorganisaties gebruiken BrabantZorg.Net dan ook als platform om nieuwe medewerkers te werven.

Op maat voor organisaties

Uw organisatie presenteert zich op BrabantZorg.Net in eigen stijl, passend bij de arbeidsmarktcommunicatie en het werkgeversimago. In uw presentatie kunt u gebruik maken van visuele elementen zoals fotopresentaties en video. Bezoekers krijgen meteen het ‘juiste’ gevoel bij uw organisatie te pakken. Is uw organisatie actief op social media? Toon dan de eigen kanalen zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

...en bezoekers

Met BrabantZorg.Net wordt een baan of een stage zoeken gemakkelijker. Ingeschreven bezoekers solliciteren via BrabantZorg.Net met één klik op een vacature. Via een eigen account ontvangen ze met regelmaat een overzicht van relevante vacatures in hun mailbox.

Hoe werkt het?

De invoer van vacatures en activiteiten op de nieuwe BrabantZorg.Net is vanzelfsprekend. Komt u er toch niet helemaal uit? Er is een gebruiksaanwijzing (pdf) beschikbaar of u kunt hier instructievideo’s bekijken voor het aanmaken vacatures en templates

Meer informatie

Neem contact op met uw strategisch adviseur of Hein Eberson.

Meer weten?

Hein Eberson
Adviseur Digitale Media
T
088 144 40 00
M
06 211 437 82