Martin van Berloo

Foto Martin van Berloo
Functie Beleidsmedewerker Strategische Analyse
Email m.vberloo@transvorm.org
Telefoon 088 144 40 00
Mobiel 06 834 830 02

"Sinds 2009 werk ik bij Transvorm, daarvoor heb ik jarenlang binnen de GGZ gewerkt, in functies als verpleegkundige, teamleider en opleidingsfunctionaris. Daarbij werkte ik ook voor uitgeverij Angerenstein, als auteur voor de opleidingen binnen het Sociaal Agogisch Werk.

Van 2009 tot 2012 lag de focus van mijn werk op het onderwijs van zorg en welzijn. Daarna heb ik me intensief bezig gehouden met de arbeidsmarkt. Sinds mei 2021 is mijn focus weer verschoven naar het thema onderwijs. 

Ik volg de relevante strategische ontwikkelingen binnen het onderwijs van zorg en welzijn, haal kennis naar binnen en vertaal dat naar beleid of acties van Transvorm. Ook ben ik betrokken bij relevante strategische projecten en samenwerkingsverbanden rondom het thema, met als doel dieper en structureler verbinding te leggen tussen Transvorm en het onderwijs- en praktijkveld. Uiteraard blijf ik de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwgezet volgen, want de afstemming van het onderwijs op de arbeidsmarkt is en blijft immers van onschatbaar belang."