Martin van Berloo

Foto Martin van Berloo
Functie Beleidsmedewerker Strategische Analyse
Email m.vberloo@transvorm.org
Telefoon 088 144 40 00

"Sinds 2009 werk ik bij Transvorm, vanaf 2012 als beleidsmedewerker Strategische Analyse. Daarvoor heb ik jarenlang binnen de GGZ gewerkt, in functies als verpleegkundige, teamleider en opleidingsfunctionaris. Ook werkte ik eerder voor uitgeverij Angerenstein mee aan een aantal boeken voor opleidingen binnen het Sociaal Agogisch Werk.

Een belangrijk deel van mijn werk bestaat uit het volgen van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, binnen onderwijs, HRM en HRD en de inhoudelijke ontwikkelingen binnen Zorg en Welzijn. Een breed terrein waarop een overvloed aan informatie beschikbaar is. Het signaleren, structuren en interpreteren van alle beschikbare informatie is een intensieve maar vooral léuke klus. De opleiding aan de Rozenbrood Trendacademy die ik in 2016 heb afgerond, heeft me hiervoor de nodige handvatten opgeleverd.

Eén van mijn favoriete bezigheden is schrijven. Dat past goed binnen mijn huidige functie en is terug te zien in mijn werk aan rapportages als Arbeidsmarkt in Kaart, Onderwijs in Kaart en in mijn blogs".