Nienke Raaijmakers

Foto Nienke Raaijmakers
Functie Strategisch Adviseur/projectleider Noordoost-Brabant
Email n.raaijmakers@transvorm.org
Telefoon 088 144 40 00
Mobiel 06 868 769 58

In 2009 ben ik afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Na enkele jaren als psycholoog binnen de GGZ en Jeugdzorg te hebben gewerkt, merkte ik dat mijn interesse in de organisatie rondom mijn vakgebied en de zorg toenam. Om die reden ben ik Organisatiewetenschappen gaan studeren in combinatie met een traineeship bij zorgorganisatie Amarant Groep. Bij de Amarant Groep heb ik mij ontwikkeld in diverse functies van projectleider, interim- en programmamanager met focus op veranderprocessen en arbeid. Na een kort, maar leerzaam, uitstapje in de consultancy werk ik sinds november 2018 als strategisch adviseur Noordoost-Brabant bij Transvorm.

Mijn kracht ligt in conceptueel denken, het zien van kansen en verbindingen leggen. Ik krijg energie van het dynamische karakter van de functie en het speelveld waarin de strategisch adviseur zich begeeft.

Ik geloof in de kracht van samenwerking en het benutten van goede voorbeelden uit de praktijk om arbeidsmarktvraagstukken het hoofd te bieden. Met veel plezier ga ik deze uitdaging, met de bij Transvorm aangesloten organisaties, aan!