Monique Kuipers

Foto Monique Kuipers
Functie Strategisch Adviseur/projectleider Zuidoost-Brabant
Email m.kuipers@transvorm.org
Telefoon 088 144 40 00
Mobiel 06 868 228 87

“Na het afronden van mijn opleiding HBO-V in 1992, ben ik gestart met mijn loopbaan binnen St. Anna Zorggroep in Geldrop. Hier heb ik ruim 21 jaar diverse functies bekleed, startend als verpleegkundige, doorgegroeid richting diverse managementfuncties en de laatste jaren als opleidingscoördinator.

In 2013 heb ik de keuze gemaakt om mijn loopbaan bij Transvorm voort te zetten. In eerste instantie was ik regioadviseur Zuidoost-Brabant, met als aandachtsgebied opleiden/HRD. Na een koerswijziging bij Transvorm eind 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de regio Midden-Brabant. Daar werkte ik tot eind 2021 als strategisch adviseur op de thema’s arbeidsmarkt en opleiden. 

Aan het einde van 2021 ben ik weer terug waar ik begon: in Zuidoost-Brabant. Een regio met mooie initiatieven en samenwerkingen, met bijbehorende uitdagingen en unieke mogelijkheden! Een mooie kans om als strategisch adviseur de betrokken partijen te begeleiden en ondersteunen in de diverse netwerken en projecten. 

Kortom: een baan met dynamiek en nieuwe uitdagingen, waar ik nog steeds met veel plezier aan werk, met mijn collega’s en vooral met de bij Transvorm aangesloten organisaties!”