Workshop - Beter werven: de recruitmentsite

Beschrijving

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Daarom organiseren  we ook dit jaar weer een aantal workshops over beter (digitaal) werven in zorg en welzijn. U gaat met de docent in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen. 

We behandelen deze onderwerpen:

  • Ontwikkeling van een inhoudelijk goede site
  • Conversie: van formulier tot navigatie bezoeken genereren
  • Optimaliseren van site en vacatureteksten voor zoekmachines

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarkt-communicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site vakmagazine Werf&.

Alle workshops

Het programma "Beter Werven" bestaat uit: 

Datum en tijd

  • 17 september 2020 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Goossenszaal
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 11

Adviseurs en managers op gebied van werving, instroom en communicatie van bij Transvorm aangesloten organisaties met pakket 1 - werving.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot twee dagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht