Tweedaagse masterclass ‘HR-Businesspartner met impact’

Beschrijving

Op dit moment speelt HR vaak een ondersteunende rol binnen een organisatie. Door onder meer snelle veranderingen in organisaties, technologie en de arbeidsmarkt ziet de rol van HR er in de toekomst waarschijnlijk heel anders uit; de link tussen HR en de business wordt steeds sterker. Een belangrijke consequentie van die sterkere link is dat HR veel meer dan vroeger moet begrijpen wat het bedrijf aan het doen is. Hij/zij moet bedrijfskundige kennis hebben en kennis van de primaire processen van de eigen organisatie. De HR-professional verandert naar HR-business partner.

Profiel HR business partner

De HR business partner beschikt over bedrijfskundige en veranderkundige kennis. Ook is hij of zij in staat regie te nemen over de ontwikkelrichting van de organisatie en daarbij effectief de hele inrichting en sourcing (in- en extern) van HR-activiteiten en diensten te organiseren. De HR business partner moet een goede analyse maken van de vraag: 'Zijn we in staat onze strategie goed te realiseren?' Hij/zij kan die vraag vertalen naar onderliggende vragen: 'Moeten we mensen kwijt?' 'Welke mensen hebben we nodig?' 'En hoe vinden we die?'

Programma

In de tweedaagse masterclass ‘HR-Businesspartner met impact’ gaat u aan de slag met alle condities die van belang zijn om business partner te zijn en blijven. U leert:

  • een effectieve diagnose te maken van uw organisatie en de gewenste veranderingen;
  • welke strategische bijdrage u daaraan kunt leveren;
  • welke activiteiten daaraan het meest bijdragen en welke niet;
  • hoe u persoonlijk invloed kunt uitoefenen om de gewenste verandering en positionering te realiseren.

Tijdens beide dagen verbinden we de organisatiestrategie op een interactieve en persoonlijke manier met uw persoonlijke kwaliteiten.

Sprekers

Deze masterclass wordt verzorgd door Jan Tjerk Boonstra (principal consultant) en Bas Oerlemans (principal consultant) van Human Capital Group.

Datum en tijd

  • 15 september 2020 van 09:30 - 16:30 uur
  • 29 september 2020 van 09:30 - 16:30 uur

Locatie

Een nader te bepalen locatie in de omgeving van Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 5
  • maximaal 12

HR-managers en HR-adviseurs van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. Bij grote interesse wordt een maximum aantal deelnemers per organisatie gehanteerd.

Kosten

De workshop is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 3: Strategisch HRM en HRD. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 150 euro in rekening.