Webinar: verdiepingstraining afnemen eAssessments TLP en TTC

Beschrijving

Het Transvorm Loopbaan Portal en het Transvorm Talent Center bieden werkgevers met Activiteitenpakket 2 de mogelijkheid om (tegen betaling) een eAssessment op maat af te nemen bij een kandidaat. Het assessment kijkt naar werk- en denkniveau, leervermogen, talenten, drijfveren en competenties. De werkgever ontvangt een rapportage waarmee kan worden beoordeeld of de talenten van de kandidaat aansluiten bij de organisatie.

Het assessment is wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn varianten voor specifieke doelgroepen – zoals anderstaligen – beschikbaar.

Voor het afnemen van een assessment is er een digitale training van een halve dag. Nieuw dit jaar is deze verdiepingstraining voor de consultants die deze digitale training al hebben gevolgd.

Tijdens dit webinar is er voldoende ruimte voor vragen. De training wordt verzorgd door Eelloo (ontwikkelaar van het TLP en TTC).

Datum en tijd

  • 17 september 2020 van 10:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Online

Deelnemers

Consultants van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 die de digitale training voor het afnemen van een assesment al hebben gevolgd.

Kosten

Geen.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht