Webinar: Verdiepingstraining afnemen eAssessments TLP en TTC

Beschrijving

Het Transvorm Loopbaan Portal en het Transvorm Talent Center bieden werkgevers met Activiteitenpakket 2 de mogelijkheid om (tegen betaling) een eAssessment op maat af te nemen bij een kandidaat. Het assessment kijkt naar werk- en denkniveau, leervermogen, talenten, drijfveren en competenties. De werkgever ontvangt een rapportage waarmee kan worden beoordeeld of de talenten van de kandidaat aansluiten bij de organisatie.

Het assessment is wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn varianten voor specifieke doelgroepen – zoals anderstaligen – beschikbaar.

Voor het afnemen van een assessment is er digitale training van een halve dag. Nieuw dit jaar is deze verdiepingstraining voor de consultants die de digitale training al hebben gevolgd.

De training heeft de vorm van een webinar die wordt verzorgd door Eelloo (ontwikkelaar van het TLP en TTC).. Tijdens de webinar is er voldoende ruimte voor vragen. 

Datum en tijd

  • 18 juni 2020 van 10:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Webinar

Deelnemers

Consultants van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 die de digitale training al hebben gevolgd.

 

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht