Verdiepingstraining afnemen eAssessments TLP en TTC - geannuleerd

Beschrijving

Let op: deze bijeenkomst is geannuleerd. Dit naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen rondom het corona-virus. Als netwerkorganisatie binnen zorg en welzijn willen we onze verantwoordelijkheid nemen en zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in de sector ligt nu bij het beschermen van de patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers en bij het niet extra belasten van (het personeel van) de bij ons aangesloten zorgorganisaties. Als er een nieuwe bijeenkomst wordt gepland worden deelnemers daar door middel van e-mail van op de hoogte gehouden. Via deze website blijft u op de hoogte van de actuele situatie.

Het Transvorm Loopbaan Portal en het Transvorm Talent Center bieden werkgevers met Activiteitenpakket 2 de mogelijkheid om (tegen betaling) een eAssessment op maat af te nemen bij een kandidaat. Het assessment kijkt naar werk- en denkniveau, leervermogen, talenten, drijfveren en competenties. De werkgever ontvangt een rapportage waarmee kan worden beoordeeld of de talenten van de kandidaat aansluiten bij de organisatie.

Het assessment is wetenschappelijk onderbouwd. Er zijn varianten voor specifieke doelgroepen – zoals anderstaligen – beschikbaar.

Voor het afnemen van een assessment is er digitale training van een halve dag. Nieuw dit jaar is deze verdiepingstraining voor de consultants die de digitale training al hebben gevolgd.

Tijdens deze bijeenkomst is er voldoende ruimte voor vragen. De training wordt verzorgd door Eelloo (ontwikkelaar van het TLP en TTC).

Datum en tijd

  • 9 april 2020 van 10:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

Microlab (Strijp-S)
(Graag melden bij de receptie)
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Deelnemers

Consultants van bij Transvorm aangesloten organisaties met Activiteitenpakket 2 die de digitale training al hebben gevolgd.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.