Workshop 'Leren van Google Analytics'

Beschrijving

De ontwikkeling van het bezoek aan BrabantZorg.Net is uitstekend. Dat komt door de nieuwe site, een bannercampagne en zoekmachineoptimalisatie waardoor we beter gevonden worden. Samen zorgden die activiteiten ervoor dat we in een jaar tijd 30% meer bezoekers ontvangen die direct naar BrabantZorg.Net gaan. Naamsbekendheid dus.

De praktische workshops: ‘Betere vacatureteksten schrijven’ en ‘Leren van Google Analytics’ organiseren we ter ondersteuning van uw werving. Want hoe goed BrabantZorg.Net ook functioneert en hoe goed u uw vacatures ook over alle digitale kanalen verspreidt; het is ter ondersteuning van uw wervingsactiviteiten. Daarbij kan Google Analytics van grote waarde zijn.

Programma

Het programma begint om 9:00 uur. Inloop vanaf 8:30 uur.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Hein Eberson bespreekt met u de relatie tussen uw site en BrabantZorg.Net, het gebruik van de kwartaalrapportages over bezoek en gebruik van BrabantZorg.Net en de relatie tussen die twee.

Daarna gaat Kristian van Bockel dieper in op Google Analytics en hoe u meer waarde haalt uit de kennis die daar uit te halen is. 

Let op

Deze bijeenkomst is bedoeld voor deelnemers met kennis van Google Analytics en toegang tot Google Analytics of andere analyse-instrumenten van de eigen organisatie.

Ontvangt u de kwartaalrapportages van BrabantZorg.Net nog niet voor uw organisaties? Stuur dan een mail aan BrabantZorgNet@transvorm.org, dan sturen we u die alsnog toe.

Sprekers

Hein Eberson is adviseur digitale media bij Transvorm, met jarenlange ervaring als webontwerper en ontwikkelaar van digitale media.

Kristian van Bockel van 48Street Internet Marketing is adviseur voor BrabantZorg.Net en gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Samen met opdrachtgevers realiseert hij rendement én plezier uit online marketing.

Datum en tijd

  • 21 november 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
Goossenszaal
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • minimaal 6
  • maximaal 16

HRM-professionals, locatiemanagers, beheerders van BrabantZorg.Net en overige geïnteresseerden met kennis van en toegang tot Google Analytics. Medewerker van een bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 1: Werving. Bij grote interesse wordt een maximum aantal deelnemers per organisatie gehanteerd.

Kosten

Deze training is gratis voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties met activiteitenpakket 1: Werving. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht