Transvorm Actueel: Koploperbijeenkomst Actie Leer Netwerk

Beschrijving

Heeft u interesse in arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn en wilt u inspiratie opdoen? Kom dan naar deze speciale editie van Transvorm Actueel in samenwerking met het Actie Leer Netwerk.

Deze bijeenkomst staat in het teken van kennis delen en leren van goede voorbeelden. Daarnaast kunt u kennismaken met nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en netwerken met andere vernieuwers.

Koplopernetwerk

Het Koplopernetwerk is een lerend netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid en andere partners bij elkaar komen om samen te werken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Dit zijn initiatieven die een waardevolle bijdrage leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn. Via het Koplopernetwerk van het Actie Leer Netwerk kunnen regionale zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid met elkaar in contact komen en van elkaar leren.

Kijkje in de keuken

Het ministerie van VWS is tijdens deze bijeenkomst aanwezig om nieuwe Koplopers welkom te heten tot het Koplopernetwerk. Nieuwe Koplopers geven u tekst en uitleg over hun initiatieven. Een mooie kans om een kijkje in hun keuken te nemen. Tijdens de zogenoemde Koploperreis vertellen de Koplopers over hoe ze hun initiatief hebben weten te realiseren. Welke uitdaging probeerden ze op te lossen? Wat was de gekozen strategie? Ook delen ze de grootste knelpunten en succesfactoren uit hun proces met u. 

Deze bijeenkomst is inclusief lunch.

Let op: aanmelden kan via onderstaande knop. U gaat dan naar de website van het Actie Leer Netwerk om u aan te melden voor deze bijeenkomst. 

Datum en tijd

  • 23 oktober 2019 van 09:00 - 13:00 uur (verlopen)

Locatie

De Harmonie
Stationsstraat 26
5038 ED Tilburg

Deelnemers

  • Vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurders, managers, beleidsmakers en HR professionals;
  • RAAT projectleiders en vertegenwoordigers van relevante brancheorganisaties;
  • Iedereen die een bijdrage wil leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn.
  • Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in zorg en welzijn.

Kosten

Geen.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht