Besturen met impact en bezieling (VOL)

Beschrijving

Een uitdagend gesprek met bestuurders onder elkaar, over waardengedreven leiderschap en goed werkgeverschap. 

Zeker in deze turbulente tijden lijdt inspirerend leiderschap onder de waan van de dag. Hoe houdt u impact, van binnenuit en met bezieling? Deze bijeenkomst biedt nieuwe inzichten en inspiratie. Er is volop gelegenheid om met sprekers en collega’s in gesprek te gaan. Meer informatie over de middag maken we binnenkort bekend.

Sprekers

Gabriel Anthonio is bijzonder hoogleraar en voorzitter van de raad van bestuur van Verslavingszorg Noord-Nederland. Hij is ook een meesterverteller en specialist in waardengedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf of onderop stuurt, maar van binnenuit. Zodat de mensen in de organisatie vanuit verbinding samen een beweging de goede kant op maken en de afgesproken resultaten behalen. 

Zijn levenservaring, wetenschappelijke achtergrond en praktijkervaring maken hem tot een uniek en inspirerend spreker. Hij weet het verstand en het hart aan te spreken en biedt handreikingen voor de praktijk.

Erik Gerritsen is directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij licht de maatschappelijke context toe van het thema Goed Werkgeverschap. 

Programma

  • 15.30 Ontvangst in Rooftop Bar 
  • 16.00 Welkom en inleiding door Koen de Hond, directeur/bestuurder Transvorm
  • 16.15 Introductie Erik Gerritsen
  • 16.30 Masterclass Gabriel Anthonio 
  • 17.30 Pauze
  • 17.45 Vervolg masterclass 
  • 19.15 Borrel en hapjes

Datum en tijd

  • 22 januari 2020 van 15:30 - 20:00 uur (verlopen)

Locatie

Doloris
Spoorlaan 21
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Exclusief voor bestuurders van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Deze bijeenkomst is gratis voor bestuurders van bij Transvorm aangesloten organisaties. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.