Leergang 'Creëren beleid duurzame inzetbaarheid'

Beschrijving

Staat duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie op de agenda? Maar lukt het (nog) niet om dit om te zetten in succesvol beleid? Deze leergang helpt u hierbij. In twee dagen, met opdrachten in de tussenliggende periode, leert de deelnemer:

  • een beleid te schrijven voor het onderwerp duurzame inzetbaarheid,
  • het onderwerp op de agenda te zetten in de eigen organisatie
  • het beleid te implementeren.

7 stappen

De leergang maakt gebruik van de 7-stappenmethodiek die organisaties helpt bij het opzetten van een succesvol beleid duurzame inzetbaarheid. Hierbij worden meerdere praktische hulpmiddelen gebruikt, zoals quickscans, rollenspellen, analyses, whitepapers, en vragenlijsten.

Extra aandacht

Dit jaar is er extra aandacht voor de rol van de interne projectleider: wat heb ik zelf te doen in mijn organisatie en hoe vertel ik het verhaal met overtuiging?

Ervaringen deelnemers

De leergang wordt inmiddels voor het 6e jaar aangeboden. Ervaringen van voorgaande edities:

‘De training en het contact met vakgenoten hebben opgeleverd dat duurzame Inzetbaarheid als onderwerp op tafel ligt in onze organisatie. We hebben een start gemaakt.’

‘Een zinvolle en zeer informatieve training, waarbij je toereikende handvaten krijgt om met “duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie aan de slag te gaan.’

‘Goed theoretisch onderlegd verhaal. Goede opbouw, goede presentaties en nuttige praktijkvoorbeelden. We gaan hier in de toekomst zeker iets meedoen.’ 

Begeleiding

De training wordt begeleid door Kees der Weduwe.

Datum en tijd

  • 5 november 2019 van 09:00 - 16:30 uur (verlopen)
  • 23 januari 2020 van 09:00 - 16:30 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

  • maximaal 15

Medewerkers die zich bezighouden met duurzame inzetbaarheid. Voorwaarde is dat uw organisatie Activiteitenpakket 4: Duurzame inzetbaarheid afneemt.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht