Transvorm Actueel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Beschrijving

De nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gaat 1 januari 2020 in. Deze wetgeving moet het verschil tussen een vaste baan en flexwerk verkleinen. Regels voor ontslag, oproepkrachten en transitievergoedingen veranderen. Wat betekent dat voor uw organisatie? Dat komt u te weten tijdens deze editie van Transvorm Actueel. 

Vast contract aantrekkelijker
Uitgangspunt van de WAB is dat het soort werk bepalend is voor de contractvorm. Flexwerk blijft mogelijk, maar wordt wel duurder door hogere premies. Ontslag wordt iets eenvoudiger en goedkoper. Zo wordt het aantrekkelijker om medewerkers een vast contract te geven.

Programma

Rik Wevers, advocaat van BG.legal, vertelt u alles wat u moet weten rondom de WAB.

  • Welke veranderingen staan u te wachten?
  • Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie?

Daarnaast kunt u al uw vragen stellen.

Over de spreker

Rik Wevers is advocaat, met arbeidsrecht als aandachtsgebied. Hij adviseert ondernemingen over arbeidscontracten, arbeidsconflicten en ontslag.

Datum en tijd

  • 18 september 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Deelnemers

(Lijn-)managers, HR-professionals en iedereen die betrokken is bij dit onderwerp. Voorwaarde is dat uw organisatie is aangesloten bij Transvorm.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht