Kick-off bijeenkomst promotieteam zorg en welzijn

Beschrijving

Niemand kan werken in onze sector beter promoten dan zorg- en welzijnsmedewerkers zelf. Transvorm wil dan ook graag samenwerken met trotse medewerkers die met plezier kunnen en willen vertellen over hun werk.

Transvorm organiseert diverse activiteiten, zoals workshops, oriëntatiebijeenkomsten en gastlessen. Op die manier brengen we het werken in de sector op een positieve manier onder de aandacht. We richten ons daarbij op leerlingen die nog een beroepskeuze moeten maken én op zij-instromers die een overstap naar zorg en welzijn overwegen. De inzet van promotiemedewerkers die hun enthousiasme overbrengen is hierbij van grote toegevoegde waarde.

We organiseren deze bijeenkomst bedoeld als kick-off voor mogelijk nieuwe leden van ons promotieteam. We bespreken samen de verschillende activiteiten waar het promotieteam voor ingezet kan worden. Bart Lonterman (trainer en jongerenwerker bij ContourdeTwern) verzorgt een training 'Sterk voor de klas'.

Over de trainer

Bart Lonterman is jongerenopbouwwerker. Hij heeft jarenlange ervaring in het veld, de laatste jaren als coördinator jongerenwerk. Meer recent is Bart zich gaan specialiseren als communicatie- en gedragstrainer.

Hij verzorgt trainingen voor andere jongerenwerkers en politiemedewerkers en is actief als gastdocent op het mbo en hbo. Op een bevlogen en enerverende manier laat Bart ons in zijn training ‘Sterk voor de klas’ zien wat nodig is om een goede gastles te verzorgen.

Interesse?

Kent u een medewerker binnen uw organisatie die mogelijk interesse heeft in deelname aan het promotieteam? Stuur deze informatie dan zeker door of neem  contact op met Jeroen Hellemons van het Supportteam Zorg & Welzijn voor meer informatie.

Datum en tijd

  • 25 juni 2019 van 14:00 - 17:00 uur (verlopen)

Locatie

Transvorm
(melden bij de receptie)
Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers van bij Transvorm aangesloten organisaties die interesse hebben in deelname aan het promotieteam van Transvorm.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht