Transvorm Actueel 'Meer zelfsturing en effectiviteit met Deep Democracy'

Beschrijving

  • Wilt u verantwoordelijkheden lager in de organisatie leggen, maar stellen medewerkers zich nog te afhankelijk op?
  • Wilt u medewerkers permanent betrekken bij de besluitvorming, maar weet u niet hoe?
  • Wilt u zelfsturing invoeren, maar heeft u nog geen methode gevonden die past bij uw organisatie?
  • Wilt u teams handvatten geven om effectief zelfstandig te kunnen overleggen, samenwerken en besluiten te nemen? 

Deep Democracy

Tijdens deze Transvorm Actueel vertelt Sandra Bouckaert u over Deep Democracy. Deze visie, theorie én methodiek gaat er vanuit dat elke medewerker iets waardevols heeft toe te voegen.
 
Elke visie krijgt erkenning, herkenning en wordt meegenomen in dialoog, debat en besluitvorming. Er worden zoveel mogelijk invalshoeken verzameld, met speciale aandacht voor het afwijkende standpunt.

Deep Democracy gaat er vanuit dat groepen zelf hun oplossingen kunnen vinden voor de problemen waar zij tegenaan lopen en wil zoveel mogelijk het potentieel van de groep benutten. Resultaat: organisaties en teams winnen aan effectiviteit.

Over de spreker

Sandra Bouckaert is teamcoach, procesbegeleider en trainer en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (teamcoaching)trajecten en het geven van trainingen in o.a. de zorg. Ze richt zich op samenwerkings- en communicatievraagstukken in verander- en verbetertrajecten voor teams, afdelingen, maar ook organisatiebreed. Ze is gespecialiseerd in leiderschapstrajecten voor teamleiders die zelfstandige teams aansturen. 

Datum en tijd

  • 19 juni 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

HR-managers, HR-adviseurs, leidinggevenden, lijnmanagers en overige geïnteresseerden van de bij Transvorm aangesloten organisaties. Kent u iemand binnen uw organisatie voor wie deze bijeenkomst ook interessant is? Stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht