TLP-workshop 'Een leukere baan zonder weg te gaan'

Beschrijving

Hoe zet u de instrumenten uit het Transvorm Loopbaan Portal in om een leukere baan te creëren voor uw medewerker? In deze workshop verbinden we de instrumenten uit het portal met 'jobcraften'. 

Jobcraften houdt in dat je aan je huidige baan sleutelt met het doel om deze beter aan te laten sluiten op je persoonlijke behoeftes, sterke kanten, interesses en capaciteiten. Met kleine aanpassingen kun je het werkplezier vergroten en het werk uitdagender en interessanter houden. 

Maar hoe weet je nu welke aanpassingen je gelukkig maken? En ervoor zorgen dat je meer uit jezelf en je baan kunt halen? Diverse modules uit het Transvorm Loopbaan Portal, zoals 'Mijn kracht' en 'Mijn werkbeleving' kunnen hierbij helpen. 

Programma

Tijdens deze workshop krijgt u informatie over de diverse modules uit het Transvorm Loopbaan Portal én een voorproefje op de methodiek van jobcaften. Dit doen we in samenwerking met de Jobcraft Company. Zij werken met een methode waarbij de medewerker in zes stappen concreet en actief aan de slag gaat met zijn/haar eigen baan. 

Na de bijeenkomst kunt u besluiten of u zich wilt aanmelden voor twee extra workshops waarin u meer leert over:

  • de manier waarop u de methodiek introduceert binnen uw organisatie, samen met onderdelen uit het Transvorm Loopbaan Portal,
  • de theorie achter jobcraften,
  • de zes stappen van de jobcraft-methode,
  • hoe u samen met uw medewerkers kunt jobcraften.

Datum en tijd

  • 27 mei 2019 van 09:30 - 12:30 uur (verlopen)

Locatie

De Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Deelnemers

(Lijn)managers, HR-medewerkers, loopbaancoaches en overige geïnteresseerden van bij Transvorm aangesloten organisaties.

Kosten

Geen. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening.

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht