Transvorm Actueel 'Digivaardig maken van zorgprofessionals'

Beschrijving

1 op de 10 zorgprofessionals is digitbeet. In hun opleiding was er vaak nog geen aandacht voor. Ze schamen zich ervoor en verbergen het voor hun manager. Toch is het onvermijdelijk dat zorgmedewerkers te maken krijgen met digitale technologie: ze werken met elektrische cliënten- of patiëntendossiers, roostersoftware, maar tegenwoordig ook steeds vaker met domotica, beeldbellen en andere eHealth-toepassingen.

Het digivaardig maken van medewerkers levert veel tijdwinst op en heeft bovendien een positief effect op het zelfvertrouwen van de medewerker. 

Iedereen basisvaardig

's Heeren Loo – landelijk zorgaanbieder gehandicaptenzorg – heeft ervaring met het digivaardig maken van personeel. Hun missie: iedere medewerker is basisvaardig, van schoonmaker tot bestuurder. Dit vanuit de gedachte dat digitale vaardigheden geen keuze zijn, maar noodzaak.

Spreker

Suzanne Verheijden was projectleider van dit project en rolt het vanuit haar eigen bureau – Buro Strakz – uit bij 15 ouderenzorgorganisaties. Ze ontwikkelde de website digivaardigindezorg.nl, in opdracht van het ministerie van VWS. Neem vooral een kijkje!

Programma

Suzanne Verheijden neemt u ter inspiratie mee in het project: aanpak, ervaringen en resultaten. Er is volop ruimte voor vragen en interactie. 
Het tweede gedeelte van de ochtend willen we met u in gesprek gaan:

  • Leeft dit onderwerp bij uw organisatie?
  • Wat zou Transvorm hierin kunnen betekenen?

Datum en tijd

  • 15 mei 2019 van 09:00 - 12:00 uur (verlopen)

Locatie

Spoorlaan 171
5038 CB Tilburg

Deelnemers

Managers HR, lijnmanagers, opleiders en overige geïnteresseerden van de bij Transvorm aangesloten organisaties

Kosten

Geen. Commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname. U kunt deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vooraf. Bij ‘no show’ of annuleren na de gestelde termijn brengen wij 50 euro in rekening. 

Dit evenement is verlopen

Activiteiten overzicht